Az igényes szállás mellett nagy hangsúlyt fektetünk konyhánk színvonalára is.

Az étlap összeállításakor, valamint az ételek elkészítése során alapvető szempontunk a házias ízek és hagyományok megtartása ugyanakkor korszerű technikák, technológiák alkalmazása, a zalai tájjellegű ételek bemutatása, mindezt szolid áron !

Tegyen egy kirándulást nálunk gasztronómiába, a népi, a hagyományos magyar, valamint a modern konyha íz világába. Étlapunk állandó kínálata a vörösboros vadpörkölt zalai dödöllével, a burgonyaprósza…

Ajánlatunkban szerepel a zalai lakodalmi menüsor, kínáljuk a zalai parasztrétest, helyben kemencében sült ételeinket a haspártiaknak, valamint egyszerűbb ételeinket a diétázóknak.

 

 

 

 

 

 

Éttermünk 4 helyiségből áll:

  • nyitott / fedett panorámás terasz – nyáron közkedvelt vendégeink körében
  • étterem: ~ 60 fő nem dohányzó
  • étterem – téli-nyári zárt, panorámás~ 50 fő
  • különterem / borozó: ~ 60 fő

 

Példák Menüsorra

  • Magyaros
  • Lakodalmas –zalai lakodalmas menüsor
  • Kiránduló csoportoknak
  • Kemence party-menü :
  • Dödölle, burgonyaprósza, rétes
  • Húsos, tejfölös savanyúrépa
  • Parázs mellett sült sertéstarja hagymás törtburgonyával
  • Süldő malac pecsenyéje pirított gombával törtburgonyával
  • Ínycsiklandó csülöksült fokhagymásan tepsis burgonyával
  • Borgőzös lesipecsenye pirított burgonyával
  • Kemencés vegyes tányér , tál 1 vagy 2 fő részére , minden sült finomságból vegyes körettel , savanyúsággal

Az itt felsorolt menük támpontként szolgálnak .

Csoportos foglalásokhoz egyedi menü- és árajánlatot is készítünk.

 

Étlapunk letölthető: